Flyvende shear bevægelseskontrol

Flyvende sakser en meget almindelig motion control, og den adskiller sig lidt fra almindelige elektroniske cams.Det originale koncept for elektronisk knast er at erstatte mekanisk knast med elektrisk struktur.er en cam.Men den digitale mængde kan aldrig nå den analoge mængde, og kan kun nærme sig uendeligt.Flyvesaks og flyvesaks bruges begge til faste længder, så hvad er forskellen?

1. Hvis flyvesaksen løber i én retning, er der ingen grund til at overveje vending, og flyvesaksen skal vendes og jages tilbage.

2. Den flyvende saks kan bruge pulsen til at tilføje retningen, men den jagende saks kan ikke.Hvorfor, fordi retningen for pulstilsætning har en forsinkelse i fremad- og tilbagejusteringen, skal pulstilsætningsretningen først flytte retningsfoden og derefter pulsfoden.

Flyvende saks

3. De genstande, der skæres af den flyvende saks, skal skæres øjeblikkeligt.Hvis skæringen er kontinuerlig, vil det helt sikkert forårsage mekanisk skade.Hvis materialet er relativt tykt, så overvej at jage.

For det andet, selvom den flyvende saks er en elektronisk knast, er den ikke en knaststruktur, men bruger kun knastkonceptet.I stedet er jagten mere som en knast.Derudover ændrer kammarkedet for den elektroniske knast sig i henhold til parametrene.Dette er den største fordel ved den elektroniske knast, som kan anvendes til længdeskæring af mange specifikationer.Endelig er elektroniske knaster altid elektroniske knaster, som ikke kan opnå nøjagtigheden af ​​mekaniske knaster, og som kun kan tilgås uendeligt, ikke 100% nøjagtige.


Indlægstid: Jul-09-2022