Добредојдовте во Gage Star Tool

Guangxi Runxiang Machinery and equipment Manufacturing Co., Ltd. е претпријатие за производство на челична опрема за тркалање кое интегрира дизајн, производство и продажба.Главна производствена мелница, опрема за валање, ролна, грејна печка и соодветните додатоци.Од своето основање, компанијата постојано апсорбира и црпи поуки од меѓународните напредни методи на управување и се стреми да ја постигне деловната филозофија „ориентирана кон луѓето, ориентирана кон луѓето“.

  • компанија
Индукциона печка со средна фреквенција

Индукциона печка со средна фреквенција

Печка со средна фреквенција КОРИСТИ средна фреквенција ...
Валање со краток стрес со висока вкочанетост

Валање со краток стрес со висока вкочанетост

Карактеристики на механичка структура на кратки с...
Континуирана валавница (Висока вкочанетост)

Континуирана валавница (Висока вкочанетост)

Валање, топење, леење, греење, ролна...
мелница ролна (Матре за валање, легиран материјал)

мелница ролна (Матре за валање, легиран материјал)

Главните работни делови и алати за континуирано...

Разбирање на најновата индустрија
консултација