Arbeidsegenskaper og klassifisering av valsene

Rullen er en rullende produksjonsprosess av friksjonskraften som dannes mellom rullevalsen og inn i rulleskjøten og forårsaker kompresjon for å produsere plastisk deformasjon. Hensikten med rullingen er å gi det valsede materialet en viss form, størrelse og ytelse. Rullen er en viktig del som kommer i direkte kontakt med valsedelene i stålverket og forårsaker plastisk deformasjon av metallet.Det er også en forbrukerdel.Det har stor innvirkning på indikatorene for høy produksjon, høy kvalitet og lavt forbruk i stålvalseproduksjonen.For å forbedre rulleprosessen, brukes rullene på rulleutstyret vanligvis ved støping eller smiing. Guangxi Runxiang Machinery and Equipment Manufacturing Co., Ltd., for å sikre etterspørselen etter forbruk av rullende stålproduksjon.

nfdd
asbd

I. Arbeidsegenskaper til valsen

1) Den kan bære stort rulletrykk og dreiemoment under arbeid, og noen ganger ha dynamisk belastning, for eksempel når det første valseverket fungerer, har valsen stor treghetskraft og slag.
2) Kan arbeide under høy temperatur eller høy temperaturvariasjon. På grunn av den høye rulletemperaturen og kjølevannet roteres rullen, varm og kald, slik at sprekker og sprekker gradvis produseres under vekslende påkjenninger. Under kaldvalsingsforholdene, kaldvalsetrykket er veldig tungt, så arbeidsforholdene er også ekstremt tunge.
3) Siden rullen er konstant slitt under rulling, kvaliteten på rullende deler og levetiden til rullingen.

sfdbnrfh

II.Rulleklassifisering

Den kan deles inn i tre typer etter mølletype.
1. Rulle av hulltype brukes til valsing av store, mellomstore, små, ulike typer stål, tråd og primærvalsing, med et rullespor inngravert på valsen for å danne de rullende delene.
2. Den flate valsebeltevalsen tilhører denne kategorien.For å sikre at rulledelene har en god platetype, gjøres rulleoverflaten til en lett konveks eller konkav rulletype.
3. Spesialvals Den brukes til perforatorer, hjulmøller og andre spesialvalser, og valsene har forskjellige former.

gn3rqw

Innleggstid: Jan-04-2022