Uiga galue ma le faʻavasegaina o taʻavale

O le taʻavale o se faʻagasologa o le gaosiga o taʻavale e ala i le malosi o le feteʻenaʻiga na faia i le va o le taʻavale taʻavale i totonu o le taʻavale soʻotaga ma mafua ai le faʻamalosi e maua ai le palasitika palasitika. o se vaega taua e faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo ma vaega taʻavale i le uʻamea uʻamea ma mafua ai le faʻaleagaina o palasitika o le uamea.O se vaega foi e taumafaina.E i ai se aafiaga tele i luga o faʻailoga o le maualuga o le gaosiga, maualuga le lelei ma le maualalo o le faʻaaogaina i le gaosiga o le uʻamea.Ina ia faʻaleleia le faʻagasologa o le taʻavale, o loʻo faʻaogaina le taʻavale i luga o meafaigaluega taʻavale e masani ona faʻaaogaina e ala i le lafoina poʻo le faʻamalosia.

nfdd
asbd

I.Working uiga o le uila

1) E mafai ona gafatia le taʻavale tele ma le taʻavale pe a galue, ma o nisi taimi e iai se avega malosi, e pei o le taimi e galue ai le fale taʻavale muamua, o le taʻavale e tele le malosi ma le aʻafiaga.
2) E mafai ona galue i lalo o le vevela maualuga poʻo le maualuga o le vevela fesuiaiga. Ona o le maualuga o le taʻavale o le vevela ma le vai malulu, o le lola e fesuiaʻi, vevela ma malulu, o lea e faasolosolo malie ona gaosia ma taʻe i lalo o le faʻalavelave faʻafefe. I lalo o tulaga taʻavale malulu, o le O le mamafa o le taʻavale malulu e mamafa tele, o lea e mamafa tele foi tulaga faigaluega.
3) Aʻo faʻaogaina pea le taʻavale i le taimi o le taʻavale, o le lelei o vaega taʻavale ma le ola o le taʻavale.

sfdbnrfh

II. Fa'avasegaga ta'avale

E mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se tolu i le ituaiga o vili.
1. Pu-ituaiga lola e faʻaaogaina mo le taʻavale tele, feololo, laʻititi, ituaiga eseese o uʻamea, uaea ma pillet taʻavale muamua, faʻatasi ai ma se taʻavale taʻavale togitogia i luga o le taʻavale e fai ai vaega taʻavale.
2. O le mafolafola ta'avale fusipa'u vili ili e patino i lenei vaega.Ina ia mautinoa o loʻo i ai i vaega taʻavale se ituaiga ipu lelei, o le loʻo i luga o le taʻavale e faia i se ituaiga taʻavale laʻititi poʻo le faʻafefe.
3. Faʻailoga faʻapitoa E faʻaaogaina mo faʻamalo, uili uila ma isi taʻavale faʻapitoa, ma o loʻo i ai ni foliga eseese.

gn3rqw

Taimi meli: Ian-04-2022