Mirë se vini në Gage Star Tool

Guangxi Runxiang Makineri dhe pajisje Manufacturing Co., Ltd. është një ndërmarrje për prodhimin e pajisjeve të rrotullimit të çelikut që integron dizajnin, prodhimin dhe shitjet.Mulliri kryesor i prodhimit, pajisjet e rrotullimit, rrotullat, furra e ngrohjes dhe aksesorët përkatës.Që nga themelimi i saj, kompania vazhdimisht thith dhe nxjerr mësime nga metodat e avancuara ndërkombëtare të menaxhimit, dhe përpiqet të arrijë filozofinë e biznesit "të orientuar nga njerëzit, të orientuar nga njerëzit".

  • kompania
Furra me induksion me frekuencë të ndërmjetme

Furra me induksion me frekuencë të ndërmjetme

Furra me frekuencë të mesme PERDOR frekuencë të mesme ...
Mulliri rrotullimi me stres të shkurtër me ngurtësi të lartë

Mulliri rrotullimi me stres të shkurtër me ngurtësi të lartë

Karakteristikat e strukturës mekanike të s...
Mulli i vazhdueshëm i rrotullimit (Ngurtësi e lartë)

Mulli i vazhdueshëm i rrotullimit (Ngurtësi e lartë)

Rrotullimi, shkrirja, derdhja, ngrohja, rrotullimi i çelikut...
rrotull mulliri (Ball për rrotullim, material aliazh)

rrotull mulliri (Ball për rrotullim, material aliazh)

Pjesët dhe mjetet kryesore të punës për të vazhduar...

Kuptimi i industrisë më të fundit
konsultimi