Laititi le poto

O le lola o se vaega taua o le vili ta'avale i totonu o levili ta'avale.O le mamafa e gaosia e se paga poʻo se vaega o loʻo faʻaaogaina e taʻavale ai le sila.E masani ona tauaveina le aafiaga o le malosi ma le mamafa o avega, ofu ma suiga o le vevela i le taimi o taavale.
E lua ituaiga taaiga: lola vevela ma lola malulu.
O mea o loʻo galue i taʻavale malulu masani e aofia ai le 9Cr, 9cr2,9crv, 8crmov, ma isi mea. o loʻo malulu e manaʻomia ai le tineia o luga, ma le maaa o le hs45 ~ 105.
O mea e masani ona faʻaaogaina mo taʻavale vevela vevela o 55mn2,55cr, 60CrMnMo, 60simnmo, ma isi mea faʻapipiʻi vevela o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o pili, ipu mafiafia, uʻamea vaega, ma isi. , ma o le lola vevela e galue i le maualuga o le vevela, ma mafai ai ona ofuina le lautele i totonu o le mamafa o le iunite, o lea e le manaʻomia ai le maaa o luga, ae naʻo le malosi maualuga, faigata ma le vevela.O le lola ta'avale vevela e na'o le fa'avasegaina po'o le tineia atoa, ma o le maaa o luga e mana'omia e hb190 ~ 270.Malosi ta'avale maaa o se taua faaletino le tuusao, ma o lona tulaga e aafia i le tulaga o le faalapotopotoga i totonu o le lola lava ia, e pei o le matrix matrix o mea lola, le ituaiga ma le aofaiga o carbide i mea lola, le mamafa o totoe o le lola. ta'avale, ma isi;I le taimi lava e tasi, talu ai o suʻega faʻataʻitaʻiga masani a le matafaga ma Leeb mo suʻega faʻamalosi taʻavale o suʻega toe faʻaleleia, e matua aʻafia lava i latou i le tulaga o meafaifaʻaili suʻega, o le mafaufau o tagata faʻatautaia ma isi mea.O le mea lea, o le gaosiga ma le faʻaaogaina o matagaluega o lola e manaʻomia le tofiaina o tagata faʻapitoa e nafa ma suʻega faigata, faʻalogo i le filifilia o le suʻega maʻaʻa, ma le faʻatusatusaga o fesoʻotaʻiga ma isi faigata e tatau ona mautu.I le taimi lava e tasi, faʻalogo i le tuʻuina atu ma le faʻavasegaina o meafaifaʻaili suʻega maʻaʻa ma poloka suʻega masani.E mafai e pisinisi fa'apitoa ona fa'alauiloa le fa'aogaina o lola masani mo le fa'avasegaina o le ma'a'a.


Taimi meli: Iul-02-2022