Taulimaina o le fa'amama le fa'amama

O mafuaaga ofa'ato'a alue tele, o lea pe a tupu se faaletonu poʻo se faʻalavelave faʻafuaseʻi, e tatau ona suʻesuʻeina mafuaʻaga e suʻe ai le mafuaʻaga o le faʻalavelave, ona tatau ai lea ona faia ni auala talafeagai e taulimaina ai e tusa ai ma le tulaga patino.O fa'amatalaga e fa'apea.

Metotia tu'i fa'amaonia

Ina ua letaufetuli taufetulili'o, mautinoa la'au lelei pu tele, e mafai ona i totonu o le i luga po o le tauaveina o le pu tino e aloese ai, togi tutusa i se ituaiga o mata tu'i, e tu'i vaega e faia mo le suiga tele.E mafai e lenei mea ona foia mo sina taimi le faafitauli taufetuli.

Faiga fa'apalapala

E ala i le faʻapipiʻiina, o le chromium uʻamea e faʻapipiʻi saʻo i luga o le au poʻo le tino o loʻo tauaveina e toe faʻafoʻi ai le lapoʻa masani.
Uamea Ta'avale Mill Masini

Auala fa'apipi'i

Pe a masaesae le au po'o le pa'u o le tino o lo'o fa'alava, o le a mafua ai ona tamo'e le amo.I le taimi nei, e mafai ona e filifilia se sui faʻapipiʻi uʻamea talafeagai ma faʻatumu le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai, ona faʻamalosia lea e foia ai le faʻafitauli.O iinei e faamanatu atu ai, e mafai ona faʻaogaina le faʻapipiʻi i luga o le mea faʻafesoʻotaʻi e fetaui lelei.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lima pito i totonu o le paʻu o loʻo taamilo ma le au ma le lima pito i fafo o le faʻamau e taamilo i le uili.

Metotia Liliu Uila

O le vaega ua masaesae e faʻatumuina e ala i le uʻamea ona faʻapipiʻiina lea i le tele talafeagai, ma toe faʻafoʻisia ai le gaioiga o le vaega.Ae ui i lea, o lenei metotia e le tatau ona faʻaogaina mo vaega faʻalavelave faʻalavelave ona o le uʻamea e mafua ai suiga i mea faʻainisinia o mea ma faʻatupuina faʻalavelave faʻalavelave.

Seti auala

Seti metotia o se auala masani foi, o lona uiga, o le faaleagaina muamua e aloese ai ma faatasi ai ma se vaega o le faagasologa o mea i lalo, ona faagaioiina lea o se seti seti i totonu o le tino po o le tauaveina o le tino, ona sosoo ai lea ma le faagasologa o le mating i le tele talafeagai.O le metotia e manaʻomia le faʻalogo i le malosi o le lima, ma le faʻaleagaina o le tino ma le tino, ma isi.

O loʻo i luga o se auala masani e toe faʻafoʻisia ai le faʻaogaina o bearings, o le ki o le suʻesuʻeina pea o le faʻamau, faʻamau, faʻaofuofu tino mafuaʻaga, e tatau ona faʻaumatia nei mafuaʻaga, o taunuuga o togafitiga, o le a faʻaaogaina mo se taimi umi, e pei o le faʻaitiitia le vibration, faʻaleleia le lubrication, faʻaleleia le lelei o bearings, ma isi.


Taimi meli: Tes-05-2022